Subject: Problem raith SNF 2006-01-26 18:43:07: Unable to complete automatic WF alignment in overlay
From: James Conway <jwc@snf.stanford.edu>
Date: Fri, 27 Jan 2006 09:43:19 -0800
Fri, 27 Jan 2006 09:43:19 -0800
Greetings,
I posted this to the raith-pcs@snf.stanford.edu at the end of my session 
yesterday and am forwarding it all users this morning.
If I can get some more time on the system today I will continue to 
trouble shoot to identify and correct the problem.
Never a dull moment,

James Conway

-------- Original Message --------
Subject: 	Problem raith SNF 2006-01-26 18:43:07: Unable to complete 
automatic WF alignment in overlay
Date: 	Thu, 26 Jan 2006 18:43:08 -0800
From: 	jwc@snf.stanford.edu
To: 	raith-pcs@snf.stanford.edu



Good Evening,
This afternoon working on the system I discovered that I am unable to complete the layer
61 automated write field alignment running from the ALIGN.PLS script.
This is likely due to a problem with either the auto alignment script or a call or setting
change in the threshold script used to determine the position of the center of the mark
scans in U and V. 
Result is in my attempt to perform overlay alignments; all mark scans in U and V fail
and show a red light and a subsequent error message '0 marks found'.
Was not able to reach Joe Klingfus @ RAITH this evening so I will resume this effort
tomorrow.
This may just be a issue in my login and script files and as of yet I cannot determine
if this is a global problems throughout the system.
Users working in Overlay please report all errors encountered.  Layer 63 -- manual WF
alignment functions are unaffected.
Thank you for your support!
JWC
01262006:18:40



Greetings,
I posted this to the raith-pcs@snf.stanford.edu at the end of my session yesterday and am forwarding it all users this morning.
If I can get some more time on the system today I will continue to trouble shoot to identify and correct the problem.
Never a dull moment,

James Conway

-------- Original Message --------
Subject: Problem raith SNF 2006-01-26 18:43:07: Unable to complete automatic WF alignment in overlay
Date: Thu, 26 Jan 2006 18:43:08 -0800
From: jwc@snf.stanford.edu
To: raith-pcs@snf.stanford.edu


Good Evening,
This afternoon working on the system I discovered that I am unable to complete the layer 61 automated write field alignment running from the ALIGN.PLS script.
This is likely due to a problem with either the auto alignment script or a call or setting change in the threshold script used to determine the position of the center of the mark scans in U and V. 
Result is in my attempt to perform overlay alignments; all mark scans in U and V fail and show a red light and a subsequent error message '0 marks found'.
Was not able to reach Joe Klingfus @ RAITH this evening so I will resume this effort tomorrow.
This may just be a issue in my login and script files and as of yet I cannot determine if this is a global problems throughout the system.
Users working in Overlay please report all errors encountered.  Layer 63 -- manual WF alignment functions are unaffected.
Thank you for your support!
JWC
01262006:18:40