AFM2

chughes at caltech.edu chughes at caltech.edu
Mon Feb 25 19:23:25 PST 2008


     Hello all. I also used the AFM today, and had the same experience as
Bei.

     Cameron

> When I used AFM yesterday, it worked fine. Tip is still in
> focus during engaging. However, this afternoon I got the
> problem you mentioned, which I am not sure why.
>
> Thank you,
> Bei
>
>
> ---- Original message ----
>>Date: Mon, 25 Feb 2008 11:02:20 -0800
>>From: "Jason Fu" <Jfu at exponent.com>
>>Subject: AFM2
>>To: <labmembers at snf.stanford.edu>
>>
>>Hi,
>>Sorry to send the message to the whole lab instead of only
> people using
>>AFM2. After spending almost an hour with Ed this morning on
> the machine
>>to figure out the optical microscope may have problem, just
> checking
>>with other AFM users in the lab to see if and when other
> people noticed
>>the same problem. The symptoms are: when engaging the tip,
> tip scanning
>>started and the tip image was NOT in focus shown on the
> monitor screen.
>>Since this problem has not been reported on Coral before,
> please let me
>>know if you are a AFM user and saw this recently.
> Especially for people
>>using AFM recently, please let me know if your scan looks
> normal. Users:
>>nppatil, libei, donghun, koba, munehiro, please reply.
>>
>>Appreciated your time and reply!
>>Thanks,
>>Jason
> ==============================
> Graduate Student
> QSL Lab.,EngrII 228
> Dept.of Electrical Engineering
> University of California
> Riverside, CA 92521
> Ph.# (951) 827-6275
> Fax# (951) 827-2425
> http://qsl.ee.ucr.edu/
> ==============================
>





More information about the afm2 mailing list