Raith status ....

toecutter4ranger at gmail.com toecutter4ranger at gmail.com
Sun May 25 09:29:09 PDT 2008


Thanks John

Sounds like a water flow or turbo speed or cooling issue.

Gun vac needs to be below 2E-9mbar 
For gun to stay on
And enable EHT
CC'd  RAITH for service assist  
 
On grid through lunchtime then running some trails PM

Best

James 
Sent via BlackBerry by AT&T

-----Original Message-----
From: John Shott <shott at stanford.edu>

Date: Sun, 25 May 2008 09:24:36 
To:toecutter4ranger at gmail.com
Subject: Raith status ....


James:

Hopefully you can see this from your blackberry ... A user had shut the 
system for what Bing Dai thought was a minor vacuum problem.  I cleared 
the shutdown for him and then this is the most recent message from Bing Dai:

The vacuum was fine when John Shott cleared the 'shut down' and I was 
able to unload the previous user's samples. However, during my session 
the vacuum was off twice. First time it was off during the write field 
alignment. Repumping returned the vacuum to normal and I was able to 
start my writing. But vacuum and EHT were off again during the exposure. 
I could only finish part of my exposure and had to cancel the remaining 
of my session. Currently the system vacuum is OK but Gun vacuum is as 
low as  1.7e-7Pa.
It might still be OK for ebeam writing but it would be better if we can 
wait till the problem is solved. 'Yellow light' was put on coral.

Hope that helps .... John




More information about the raith mailing list